Početna Sport Trojica Vošinih fudbalera zaigraće u reprezentaciji Srbije

Trojica Vošinih fudbalera zaigraće u reprezentaciji Srbije

0

Poziv za igranje u reprezentaciji je san svakog fudbalera. Miljan Vukadinović, Nemanja Čović i Aranđel Stojković, iz FK Vojvodine, pozvani su u nacionalni tim Srbije.

“Stara dama” obogatiće reprezentaciju Srbije, a izabrani fudbaleri pridružiće se reprezentaciji na pripremama u Americi.

– Uz Partizan, Vojvodina je jedini klub koji daje tri igrača za ovu reprezentativnu akciju, a nadamo se i verujemo da će neko od naših igrača dobiti poziv i za naredna reprezentativna okupljanja – izjavio je portparol FK Vojvodine Miloš Subotin.

Kroz svoju preko sto godina dugu tradiciju, Vojvodina je dala mnogo reprezentativaca. Iz kluba kažu da su igrači počastvovani što će zaigrati u nacionalnom dresu, kao i da je ovo veliko priznanje za njihov dosadašnji rad i prikazane rezultate.

Subotin ističe da izostanak trojice igrača tokom glavnog dela priprema za novu polusezonu neće poremetiti planove i da će spremno dočekati nastavak sezone sa trenerom Lalatovićem.

– Naši reprezentativci će i u nacionalnom timu biti u prilici da treniraju i igraju utakmice, a kao što i sami ističu, posle toga će sigurno dobiti dodatni vetar u leđa da pružaju još bolje partije u dresu Vojvodine – zaključio je Subotin.

Izvor: Nuzivo.rs
Foto: Pixabay