Početna Sport Trujić i “Vojvodina” se mirno razišli

Trujić i “Vojvodina” se mirno razišli

0

Fudbalski klub “Vojvodina” i Nikola Trujić sporazumno su juče raskinuli ugovor i na taj način rešili problem koji je nastao posle napada “navijača” na igrača, nakon utakmice protiv “Ružomberoka”.

Trujić posle tog incidenta nije trenirao sa ostalim prvotimcima i podneo je zahtev za raskid ugovora. Ipak, u dogovoru sa rukovodstvom kluba, postignut je sporazum o prekidu saradnje, pa čitav slučaj neće ići pred Arbitražnu komisiju.

Trujić je u “Vojvodinu” došao iz “Partizana” u januaru 2016. godine i u crveno-belom dresu odigrao 58 utakmica, postigao 15 golova i zabeležio pet asistencija.

– Žao mi je što sam na ovakav način otišao iz “Vojvodine”, ali s druge strane, drago mi je što smo uspeli da pronađemo zajednički jezik i dogovorimo se. Ono što se desilo posle utakmice u Ružomberoku svakako nije lepo i nadam se da se tako nešto nikada nijednom igraču neće dogoditi. Ipak, posle svega sve ružno zaboravljam i pamtim samo one lepe stvari, kojih je bilo mnogo u “Vojvodini” – izjavio je Trujić, koji bi, kako je rekao, voleo kada bi karijeru nastavio u inostranstvu.

Izvor: Tanjug
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić