Početna Sport Ubedljiva pobeda Voše u Subotici

Ubedljiva pobeda Voše u Subotici

0

Na startu drugog dela sezone u Superligi, fudbaleri Vojvodine su pod vođstvom novog trenera Dragana Ivanovića ostvarili ubedljivi pobedu u 22. kolu u Subotici protiv Spartaka rezultatom 4:1.

Strelci za goste su bili Meleg (5), Babić (54), Malbašić (59) i Maslać (89), dok je jedini gol za domaći tim postigao Mudrinski (57).

Vojvodina je odigrala odličan meč, a u startnoj postavi je bila većina igrača koji su bili starteri i kod trenera Lalatovića. Na golu je prvi put bio Emil Rockov koji se nedavno vratio iz Proletera, u timu se našao i Vukasović koji je došao još u avgustu u crveno-beli tabor, dok je na klupi ostao Trujić. Debitovao je golom i Mario Maslać koji je ušao u nastavku umesto Melega.

Sa nova tri boda crveno-beli su zadržali treću poziciju na tabeli, ali sada imaju čak 11 bodova više od prvog pratioca, lučanske Mladosti. Partizan beži i dalje tri, a Zvezda devet bodova.

U ostalim susretima: Crvena zvezda – Novi Pazar 2:0, Rad – Partizan 0:1, Borac – Bačka 1:0, Čukaricki – Javor 2:1, Napredak – Voždovac 0:0 i Mladost – Radnički 1:0. Odložen je susret Metalac – Radnik.

U narednom kolu Vojvodina narednog vikenda dočekuje Rad.

Autor: 021.rs
Foto: fkvojvodina.rs