Početna Sport Učenici škole “Jovan Dučić” dobili lopte za košarku, odbojku i rukomet

Učenici škole “Jovan Dučić” dobili lopte za košarku, odbojku i rukomet

0

lopte3

Učenicima Osnovne škole “Jovan Dučić” danas su zamenik gradonačelnika Novog Sada Borko Ilić i član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar uručili preko 20 profesionalnih lopti za košarku, odbojku i rukomet.

Veoma mi je drago što se nalazimo u sali gde sam kao učenik provodio mnogo vremena. Sport je najozbiljniji brend naše zemlje, on je ponos Srbije i Novog Sada i ovom prilikom želim da se zahvalim Gradskoj upravi za sport i omladinu, Odbojkaškom klubu ‘Vojvodina’, Gradskom rukometnom Savezu i Košarkaškom savezu Novog Sada koji su omogućili da učenici ove škole treniraju sa loptama kakvima se igraju mnoga značajna sportska takmičenja najvišeg ranga“, izjavio je Borko Ilić i dodao:

Grad nastavlja da ulaže u sremsku stranu Novog Sada. Ova škola je nedavno renovirana, kao i njen objekat u Malinovoj ulici, a Petrovaradin će uskoro dobiti i svoju sportsku halu što je verujem veoma značajna vest za stanovnike ovog dela grada.

U ime učenika zameniku gradonačelnika se zahvalio član Školskog odbora Dejan Gojković:

Veoma mi je drago što su predstavnici Grada Novog Sada razumeli naše potrebe i što su nam u kratkom vremenskom periodu izašli u susret i donirali lopte. Ta donacija nam mnogo značiti kako bi smo na kvalitetan način radili sa decom i podsticali ih da se što više bave sportom.

Autor i foto: NsHronika.rs