Početna Sport Vanić demantovao da napušta “Vojvodinu” posle incidenta sa Trujićem

Vanić demantovao da napušta “Vojvodinu” posle incidenta sa Trujićem

0

Novi trener “Vojvodine” Nenad Vanić demantovao je da je podneo ostavku nakon napada navijača crveno-belih na centarfora Nikolu Trujića.

Nakon što se juče oglasio Trujić o nemilim incidentima koji su se dogodili u svlačionici nakon meča “Ružomberok” – “Vojvodina”, u Blicu se pojavila informacija da je Vanić podneo ostavku posle svega sedam dana na klupi Novosađana, a u znak solidarnosti sa igračima.

Ipak, on je ovu vest istog dana morao da demantuje.

– Nisam podneo ostakvu. Samo smo dan nakon utakmice pričao sa igračima i sa upravom u kom pravcu treba da idemo – rekao je Vanić. On je podvukao da ni u jednom trenutku nije pomišljao da ode iz kluba.

– Ali napad na našeg igrača nije smeo da se desi. Igrači su imali želju da naprave dobar rezultat, nisu namerno izgubili. Dobio sam uveravanja da će “Vojvodina” učiniti sve da se ovakvi incidenti ne ponove. Imaćemo uslove za miran rad. Život ide dalje, moramo da se izdignemo iznad problema – kazao je Vanić koji je u Novi Sad došao prošle nedelje iz “Metalca” nakon što je otpušten Radoslav Batak posle prve utakmice sa “Ružomberokom”.

Nakon nenadane eliminacije crveno-belih iz kvalifikacija za Ligu Evrope, “Vojvodinu” očekuje borba u šampionatu i kupu, a prvi duel u novom prvenstvu Srbije na programu je već 22. jula na “Karađorđu” kada gostuje “Čukarički”.

Izvor: Žurnal/Mondo/021
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić