Početna Sport Vaterpolisti Vojvodine se sutra sastaju sa Jadranom

Vaterpolisti Vojvodine se sutra sastaju sa Jadranom

0

vaterpolo,-vosa-jpg_660x330

Vaterpolisti Vojvodine u 17. kolu Jadranske lige u sredu sastaju se sa Jadranom. Taj susret za njih jedan je važnijih, pošto su im bodovi iz meča u Splitu neophodni za što bolji konačan plasman u Ligi.
Sa predstojećim rivalom i jednim od glavnih konkurenata u borbi za opstanak u regionalnom takmičenju – ekipom Jadrana, vaterpolisti Vojvodine do sada se nisu sastajali.
Činjenica je da je reč o protivniku istog ranga, tako da će bolja pripremljenost, veća motivacija, ali i domaći teren biti ti koji će pobedniku ići u korist.

Kopmletan novosadski sastav, izuzev Lazara Dobožalova, u Split odlazi rešren da ostvari novi trijumf i osvoji nove potrebne bodove.

“Očekuje nas vrlo teško gostovanje. Mislim da je sa igračke strane da je na našoj strani kvalitet malo, ali oni su starija i iskusnija ekipa. Odlučivaće i to što je dugačak put, da li ćemo imati dovoljno vremena da se odmorimo, i suđenje na domaćem terenu je veoma bitno. Ali mi naravno idemo na pobedu”, kaže prvotimac Vojvodina, Milan Vitorović.

Utakmica u Splitu između Jadrana i Vojvodine igra se u sredu sa početkom u 19 časova i 30 minuta.

Autor: Rtv
Foto: Fejzbuk