Početna Sport Viktorija iz Plzenja poslednja prepreka Vojvodine na putu ka LE

Viktorija iz Plzenja poslednja prepreka Vojvodine na putu ka LE

0

11863433_924226817638187_3667629299622999525_n

Jučerašnjim žrebom u Nionu je odlučeno da će fudbaleri Vojvodine u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope igrati protiv Viktorije iz Plzenja. Prvi meč na programu je 20. avgusta u Češkoj, a revanš je sedam dana kasnije u Novom Sadu.

Komentarišući rezultate žreba, trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je medijima da je Viktorija Plzenj bila najbolji izbor na današnjem žrebu, ali da njegovi fudbaleri ne smeju da potcene nijednu ekipu.

– Ne smemo nikoga da potcenimo, ali od svih mogućih protivnika, potajno smo se nadali da ćemo izvući baš Viktoriju, rekao je Zagorčić.

Inače, Viktorija je eliminisana u trećem kolu Lige šampiona od izraelskog Makabija iz Tel Aviva koga vodi srpski trener Slaviša Jokanović, a Zagorčić smatra da će to biti od velike koristi novosadskom klubu.

– Jokanović ih je izbacio sa Makabijem pa ćemo od njega imati potpune informacije o njihovoj snazi, naveo je trener Vojvodine.

Direktno u Ligu Evrope već su se plasirali: Šalke, Napoli, Totenhem, Viljareal, Olimpik (Marsej), Dnjepar, Braga, Fiorentina, Anderleht, Liverpul, Bešiktaš, Lokomotiv (M), Ausburg, Asteras (Tripoli), Groningen i Sion, a njima će se priključiti ekipe koje izgube u baražu za Ligu šampiona.

Izvor: mojnovisad.com
Foto: facebook