Početna Sport “Vojvodina” danas dočekuje “Borac”

“Vojvodina” danas dočekuje “Borac”

0

jug

“Vojvodina” će danas dočekati čačanski “Borac” u 36. kolu Super lige. Novosadski klub je četvrti sa četiri boda više, ali i utakmicom više od predstojećeg protivnika. Ulaz na stadion Karađorđe biće besplatan, a utakmica se igra od 19 časova uz prenos na prvom programu RTV.

Trener fudbalera “Vojvodine” Nenad Lalatović rekao je da će predstojeća utakmica protiv “Borca” biti ključna za njegovu ekipu u borbi za mesto u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

– Očekuje nas vrlo težak susret, pokazalo se da “Borac” baš ne leži “Vojvodini”. Već duže vreme su u vrhu našeg fudbala, ali jednostavno, mi izbora nemamo. Pokušavam da rasteretim igrače kako bi u meč ušli mirne glave. Poštujemo rivala, ali igramo na našem stadionu i očekujem da će veliki broj ljudi doći da nas podrži i da ćemo se na kraju, kada se završi prvenstvo, svi zajedno radovati izlasku u Evropu – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Prema Lalatovićevim rečima, atmosfera u ekipi “Vojvodine” je sjajna, uprkos tome što se nalazi u određenim kadrovskim problemima.

Lalatović zbog žutih kartona neće moći da računa na Lazara Rosića, dok su zbog povreda upitni Filip Malbašić, Dejan Meleg i Dušan Mićić.

– Atmosfera u ekipi je sjajna i igrači rade fenomenalno, iako smo ove nedelje imali određenih problema sa povredama – kazao je Lalatović.

Kako je ocenio, ekipe imaju podjednake šanse za pobedu.

Izvor: RTV
Foto: fkvojvodina.rs