Početna Sport Vojvodina danas dočekuje ekipu Konah’s ki iz Velsa

Vojvodina danas dočekuje ekipu Konah’s ki iz Velsa

0

fk-vojvodina_640

U prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Vojvodine danas dočekuju ekipu Konah’s ki iz Velsa. Meč se igra od 20 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Vojvodine.
Tim povodom, u medija centru stadiona “Karađorđe” danas je održana konferencija za novinare, na kojoj se predstavnicima medija obratio fudbaler Darko Puškarić.

Iako je prethodno bilo planirano da se to učini u utorak, iz ambasade Velike Britanije u Beogradu naknadno je stiglo obaveštenje da se podnošenje zahteva za vizu pomera za danas, pa iz tog razloga konferenciji nije mogao da prisustvuje niko od članova stručnog štaba.

U ime čitavog tima, najiskusniji fudbaler Voše Darko Puškarić poručio je da će njegovi saigrači i on dati sve od sebe da dobrom igrom i pobedom ponovo obraduju navijače.

“S obzirom na to da smo prvo kolo završili na jako dobar način, voleli bismo da sa istim žarom i istom energijom odigramo i ovu utakmicu. Predstavnik iz Velsa je delimična nepoznanica za nas. Neki materijal smo dobili i stručni štab nas polako upoznaje sa njihovim kvalitetima. Reč je o čvrstoj, tvrdoj ekipi, koja je skoncentrisana uglavnom na defanzivu. Fizički su prilično jaki, dok smatram da smo u tehničkom smislu mi u prednosti. Verujem da ćemo na našem terenu na “Karađorđu”, uz podršku naših navijača, moći da dođemo do povoljnog rezultata, što bi za nas predstavljala svaka pobeda bez primljenog gola. Ako to ostvarimo, smatram da bismo bili dosta blizu plasmana u treće kolo”, rekao je Puškarić.

Autor: RTV, Beta
Foto: NsHronika.rs