Početna Sport “Vojvodina” dočekuje “Zvezdu” na “Karađorđu”

“Vojvodina” dočekuje “Zvezdu” na “Karađorđu”

0

Fudbaleri “Vojvodine” dočekaće “Crvenu zvezdu” danas, 13. maja, u pretposlednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije.

“Crvena zvezda” je obezbedila sebi novu titulu prvaka države, dok “Vojvodina” nije uspela da se domogne pozicije koja bi je odvela u kvalifikacije za Ligu Evrope. Međutim, iako meč nema takmičarski značaj, novosadski tim dočekuje Beograđane sa željom da se revanšira za dva poraza u ovoj sezoni.

Pomoćni trener “Vojvodine” Goran Šaula ipak “Crvenoj zvezdi” prepušta ulogu favorita, ali, kako kaže, ni domaćin nije bez šansi.

– Imaju kvalitetniju ekipu od nas, ali mi imamo obavezu da pružimo maksimum i ne sumnjam da će tako biti. Probaćemo da ponovimo igru kao protiv “Partizana” i videćemo za šta će to biti dovoljno. Kao i za prethodne utakmice, imamo problema sa sastavom, ali ne žalimo se, već radimo i pripremamo ekipu za sledeće prvenstvo, tako da će na sutrašnjoj utakmici dvojica igrača iz naše omladinske škole dobiti šansu da budu među 18 fudbalera, a to su Mandić i Nešković, koji je već debitovao za prvi tim – poručuje Šaula, dodajući da će svi igrači biti dodatno motivisani jer nastupaju protiv rivala kao što je “Zvezda”.

U javnosti se spekuliše o tome da je “Crvena zvezda” zainteresovana za kapitena “Voše” Dušana Jovančića, te da bi on mogao da postane njihovo pojačanje već ovog leta.

– Na njega to ne može da utiče, jer to je jedan izvanredan momak i igrač, pa me ne čudi što “Crvena zvezda” hoće da ga dovede. Njega je prošle zime hteo “Partizan”, pa samim tim, kad se ta dva velikana interesuju za njega, to znači da ima i igračke i ljudske kvalitete –  zaključuje Šaula.

Utakmica između “Vojvodine” i “Crvene zvezde” igra se danas, 13. maja, sa početkom u 17 časova. Ulaznice se prodaju po ceni od 600 dinara za zapad, 500 za istok i 400 dinara za severnu i južnu tribinu.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay