Početna Sport “Vojvodina” ide na pobedu protiv pretposlednjeg tima na tabeli

“Vojvodina” ide na pobedu protiv pretposlednjeg tima na tabeli

0

Fudbalerima “Vojvodine” ostala su još tri kola da obezbede plasman u plej-of, što će biti dosta teško, a prva prepreka je “Dinamo” kojem idu na megdan u Surdulici.

Tri pobede u poslednja tri kola pre početka plej-ofa i plej-auta osigurale bi crveno-belima mesto među osam najboljih ekipa prvenstva. Međutim, do devet bodova će teško, što zbog loše igre novosadskog tima u ovoj sezoni, što zbog samih rivala. “Voša” najpre gostuje “Dinamu” i “Radniku”, a potom dočekuje “Partizan” na “Karađorđu”.

Ipak, šef stručnog štaba “Vojvodine” Radovan Krivokapić poručuje da su njegovi igrači skoncentrisani samo na prvi predstojeći meč – susret sa “Dinamom” u Surdulici.

– Tokom ove mini-pauze, radili smo dobro i kvalitetno i spremali smo se za sledeću nedelju, koja je jako bitna za nas. Želimo da već od ove prve utakmice krenemo sa pozitivnim rezultatom, a pod tim podrazumevam pobedu, kako bismo prekinuli negativan niz i napokon zabeležili prvi trijumf ovog proleća. Nadam se da će ovo biti novi početak i da ćemo koliko-toliko uspešno privesti kraju ovaj regularni deo prvenstva. Naravno, dokle god postoji šansa da ostvarimo cilj i plasiramo se u plej of, borićemo se za to – navodi Krivokapić.

Protivnik “Vojvodine” biće tim koji se bori za opstanak, a nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli Superlige. Ipak, za razliku od “Vojvodine”, “Dinamo” je ovog proleća ostvario pobedu.

Utakmica između “Dinama” i “Vojvodine” igra se danas od 15 časova na stadionu Radnika u Surdulici. Ekipa se neće vraćati u Novi Sad, s obzirom na to da ih već u sredu na istom mestu očekuje utakmica sa “Radnikom”.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić