Početna Sport Fudbaleri Voše igrali nerešeno protiv Spartaka

Fudbaleri Voše igrali nerešeno protiv Spartaka

0

fk-vojvodina_640

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno sa Spartakom iz Subotice rezultatom 1:1 u okviru 23. kola Superlige.
Pred oko 3.000 gledalaca na “Karađorđu” vodeći gol za Subotičane postigao je Nenad Šljivić u 28. minutu nakon velike greške Dušana Mićića, koji je u svom šesnaestercu izgubio loptu. Šljivić je bio najpribraniji, ukrao je loptu bivšem igraču Borca i sa desetak metara pogodio u gornji desni ugao golmana Perića.

Izjednačenje je doneo Dejan Meleg iz penala u 66. minutu. Santrač je svirao penal nad Ožegovićem u 64. minutu kada je nakon odličnog proigravanja Melega oboren u šesnaestercu. Zbog ovog starta crveni karton dobio je Daniel Farkaš. Meleg je bio siguran sa bele tačke za izjednačenje i konačan rezultat.

Crveno-beli su danas odigrali dva potpuno različita poluvremena. U prvom delu igre Subotičani su bili konkretniji rival, što im je sredinom poluvremena donelo i rezultatsku prednost. Bili su dominantniji na sredini terena, a odbrana im je dobro funkcionisala.

S druge strane, Novosađani nisu imali završni pas, u vezi ništa nije funkcionisalo, pa šanse za pogodak nije bilo.

Međutim, na poluvremenu je Lalatović napravio dve izmene. Iz igre je izveo Mićića i Trujića, koji nisu pokazali praktično ništa za 45 minuta, a na teren su ušli Meleg i Malbašić. Potpuno drugačija slika u drugom delu igre na “Karađorđu”.

Subotičani su se povukli i čuvali rezultat, a prelomni trenutak utakmice su dva crvena kartona za igrače Spartaka. Igru su pre vremena napustili Stefan Milošević i Daniel Farkaš. Ipak, Vojvodina i pored mnogo šansi nije uspela da dođe do potpunog preokreta.

Narednu utakmicu Vojvodina igra protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca 26. februara.

Ostali rezultati: Crvena zvezda – Mladost Lučani 2:1, Borac – Jagodina 3:0, Rad – Novi Pazar 1:0.

13:00 20.02.2016.

U okviru 23. kola fudbalske Superlige u Novom Sadu danas se sastaju Vojvodina i Spartak. Direktan prenos ovog meča možete pratiti uživo na Prvom programu RTV od 15 časova.
Vojvodina je prvi deo sezone završila na petom mestu na tabeli sa 35 bodova, dok je Spartak poslednji sa 20 bodova manje. Vojvodina će nastupiti oslabljena, pošto zbog kartona neće igrati Radovan Pankov, a probleme sa povredama imaju Milan Stepanov i Novica Maksimović.

Autor: RTV
Foto: NsHronika.rs