Početna Sport Vojvodina izgubila od Rubina

Vojvodina izgubila od Rubina

0

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Rubina iz Kazanja rezultatom 3:0 (1:0), u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

Pred oko 100 gledalaca u sportskom centru “Belis”, strelci za Rubin bili su Dančenko u 44, Jevtić u 58. i Starfelt u 87. minutu.

Od samog početka meča, viđena je vrlo ujednačena i borbena utakmica, ali se na prave šanse čekalo sve do kraja prvog poluvremena. U 44. minutu, najpre je Mrkaić šutirao sa desetak metara iskosa, Ivan Konovalov je odbranio, a potom je na loptu natrčao Vukadinović, ali je nakon njegovog udarca lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

Na drugoj strani, praktično već u narednom napadu, Rubin je došao u vođstvo. Sa oko 18 metara, udarac je uputio Dančenko i savladao golmana Rockova. U 58. minutu, već je bilo 2:0 za ruski tim. Ignatiev je odlično proigrao Jevtića, koji je izbio sam ispred Rockova i rutinski ga savladao.

Vojvodina je mogla da smanji rezultat u 76. minutu, kada je po desnoj strani dobro prošao i centrirao Vukadinović, a potom Stojković šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla pored stative. Na drugoj strani, u 87. minutu, Rubin je došao do trećeg pogotka.

Posle kornera, Starfelt je dobro skočio u petercu i uputio udarac glavom, a lopta, nakon što se za kratko dva-tri puta odbila između nogu nekoliko igrača, na kraju završila u mrežu crveno-belih, čime je ujedno postavljen konačan rezultat ove utakmice.

Izvor: 021
Foto: Pixabay