Početna Sport “Vojvodina” motivisana za meč protiv “Radničkog”

“Vojvodina” motivisana za meč protiv “Radničkog”

0

Fudbaleri “Vojvodine” dočekaće u nedelju na Karađorđu ekipu “Radničkog” iz Niša u 29. kolu Super lige Srbije.

Nakon dolaska novog trener u klub, Aleksandra Veselinovića, “Voša” će pokušati da se vrati na pobedničke staze, posle dva uzastopna poraza u prvenstvu. Da bi došli do nova tri boda moraće da pobede “Radnički”, koji je trenutno šesti na tabeli Super lige, a za koji pomoćni trener Vladimir Buač kaže da ima kvalitet, zbog čega Novosađanima neće biti lako da dođu do pobede.

– Na prethodnih šest utakmica, četiri puta su pobedili, jednom igrali nerešeno i samo jednom izgubili. Predvodi ih sjajan stručnjak Milan Rastavac, koji već dve i po godine radi sa njima, što je dug period za naše superligaške uslove, tako da sam siguran da je do tančina sproveo svoje ideje baš onako kako je hteo – navodi Buač.

Ipak, raspoloženje među “crveno-belima” je znatno bolje nego proteklih nedelje, kada se mogao osetiti pad u igri ekipe. Iz tog razloga Buač i ostatak tima narednu utakmicu dočekuju sa optimizmom.

– Posle dva prvenstvena poraza, pobedom u Kupu smo vratili preko potrebno samopouzdanje. Uzimajući u obzir trenažni proces tokom prethodnih nekoliko dana, rekao bih da smo spremni za ovaj meč, igrači deluju izuzetno motivisano i jedva čekaju da utakmica počne. Uostalom, o njihovoj motivaciji ni ne treba trošiti reči, s obzirom na to da smo svi svesni važnosti narednog meča, kako bismo u direktnom duelu protiv “Radničkog” iz Niša što pre izborili plasman u Evropu – dodaje pomoćni trener “Vojvodine”.

Utakmica počinje od 19 časova, a ulaznice će se naplaćivati po ceni 300 dinara za zapad, 200 za istok, dok će karte za severnu tribinu moći besplatno da se preuzmu u prostorijama navijačke grupe Firma.

Izvor: 021
Foto: Printscreen