Početna Sport “Vojvodina” nemoćna protiv “Zvezde”

“Vojvodina” nemoćna protiv “Zvezde”

0

Fudbaleri “Vojvodine” izgubili su juče od “Crvene zvezde” u Beogradu sa 2:0, u meču 22. kola Superlige Srbije.

Strelci su bili Ben i Gobeljić – Ben je doveo “Zvezdu” u vođstvo u 18. minutu, a drugi gol je posle preciznog i jakog šuta dao Gobeljić u 66. minutu. “Vojvodina” je utakmicu završila sa igračem manje, zbog isključenja Miodraga Gemovića koji je dobio dva žuta kartona.

Na stadionu “Ratko Mitić” prisustvovalo je oko 26.000 gledalaca, među kojima i oko 250 navijača “Vojvodine”.

Đuričin je na početku meča šutirao sa oko 18 metara, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

“Crvena zvezda” je u 18. minutu povela sa 1:0. Sa leve strane, Gavrić je centrirao, Saničanin pokušao da izbije loptu, ali je ona potom došla do Bena, koji je preciznim udarcem sa oko sedam metara iskosa doveo svoj tim u vođstvo.

Zbog prekršaja nad Petrovićem na oko 40 metara iskosa od gola “Vojvodine”, žuti karton u ekipi “Vojvodine” u 33. minutu dobio je Miodrag Gemović.

Na kraju prvog poluvremena Bojić je dobro proigrao Đuričina, koji je šutirao sa oko pet metara iskosa, ali je lopta prošla pored stative. Slobodan udarac za “Vojvodinu” sa oko 30 metara izveo je Drinčić u 60. minutu, ali je lopta prošla pored stative.

Dva minuta kasnije, zbog prekršaja nad Gavrićem na sredini terena, sudija Petar Piper pokazao je drugi žuti, odnosno crveni karton igraču “Vojvodine” Miodragu Gemoviću.

Potom je zbog prekršaja nad Mrkaićem na polovini “Vojvodine”, žuti karton u ekipi “Crvene zvezde” dobio je Njegoš Petrović. U 66. munutu je “Crvena zvezda” povela 2:0, pošto je gol udarcem sa oko 25 metara postigao Gobeljić. Zbog prekršaja nad Vulićem, žuti karton u ekipi “Vojvodine” dobio je i Siniša Saničanin.

Još nekoliko pokušaja je usledilo na kraju meča, Ben je šutirao sa oko 20 metara, ali je Rockov uhvatio loptu. Na samom kraju je Drinčić šutirao sa oko 35 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

“Zvezda” sada ima 61 bod, 13 više od drugoplasiranog “Partizana”, koji je u 22. kolu igrao nerešeno sa TSC-om. “Vojvodina” ima 45 bodova i na trećem je mestu u prvenstvu.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina