Početna Sport Vojvodina prekinula razgovore o odlascima igrača

Vojvodina prekinula razgovore o odlascima igrača

vosa_fk_thumb_medium500_320Sportski direktor Fudbalskog kluba Vojvodina Ljubiša Dunđerski izjavio je danas da se zaključno sa današnjim danom prekidaju svi razgovori sa stranim i domaćim klubovima na temu transfera, odnosno odlazaka igrača.
Dunđerski je rekao da je to zvaničan stav i predsednika kluba Zorana Šćepanovića i Upravnog odbora i sportskog sektora. “Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača i to se odnosi na inostrane i na domaće klubove”, rekao je Dunđerski.

Po njegovim rečima, pomenuta odluka je doneta kako bi igrači mogli maksimalno da se skoncentrišu na obaveze koje su pred njima. Dunđerski je i uputio molbu medijima da u intervjuima sa igračima Vovodine ne postavljaju pitanja o transferima, jer kako je ponovio, na tu temu je u novosadskom klubu stavljena tačka.

Razlog za donošenje ovakve odluke, kako je pojasnio sportski direktor Vojvodine, je činjenica da je poslednjih dana u javnosti bilo dosta reči o navodnim odlascima fudbalera Vojvodine u druge sredine, pre svih o Mirku Ivaniću, za koga se govorilo da treba da pređe u Crvenu zvezdu, a pominjali su se i neki drugi klubovi.

Priče o odlasku u redove beogradskih crveno – belih demantovao je i sam Ivanić koji je sinoć, gostujući na Radio televiziji Vojvodine, rekao da definitivno nema ništa od njegovog preseljenja u Beograd i da o tome i ne razmišlja.

Autor: 021