Početna Sport “Vojvodina” protiv “Rada” ide na prvu pobedu

“Vojvodina” protiv “Rada” ide na prvu pobedu

0

Fudbaleri “Vojvodine” dočekaće danas, 5. avgusta, na “Karađorđu” ekipu “Rada” u trećem kolu Superlige Srbije.

Posle dva kola i dva remija “Voša” se nalazi na 14. mestu na tabeli, a odmah iza Novosađana je i rival, koji je još uvek bez bodova.

Pomoćni trener “Vojvodine” Spasoje Jelačić poručuje da je optimista pred današnji susret i da veruje da će “Voša” konačno upisati prvu pobedu.

– Putakmicu protiv “Zemuna” smo odigrali zaista kvalitetno i ostavili smo dobar utisak. Vredno rade, pravi su profesionalci i napravili su sjajnu atmosferu, pa idu odličnim putem da nivo naše igre podižu iz utakmice u utakmicu. U ime stručnog štaba, moram da se zahvalim i svim strukturama kluba, koje vredno rade svoj posao, što nam sve zajedno daje optimizam da možemo da pobedimo ekipu “Rada” – kaže Jelačić.

Kada se pogleda međusobni skor ove dve ekipe, “Stara dama” je u 61 susretu upisala 20 pobeda, “Građevinari” su slavili u 18 okršaja, a 23 puta bilo je nerešeno. Gosti će na “Karađorđe” doći sa određenim promenama u postavi, pošto su u međuvremenu uspeli da registruju igrače koji nisu igrali na startu šampionata.

Utakmica između “Vojvodine” i “Rada” igra se danas u 20 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 300 za zapadnu tribinu, 200 za istočnu i 100 dinara za severnu.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić