Početna Sport “Vojvodina” protiv “Ribnice” za polufinale plej ofa

“Vojvodina” protiv “Ribnice” za polufinale plej ofa

0

odbojka,-ok-vojvodina_660x330

Ligaški deo sezone odbojkaši “Vojvodine” završili su na drugom mestu sa ostvarenih 16 pobeda i dva poraza. Pohod ka tituli državnog prvaka, zadatom cilju sa početka sezone, počinju od četvrtfinalnog duela sa “Ribnicom”.

Bez obzira na činjenicu da dileme ne bi trebalo da bude ko će iz ovog duela izaći kao pobednik, u novosadskom taboru sa poštovanjem gledaju na protivnika.

Pozitivna stvar je da u skladu sa vezanih sedam pobeda u prvenstvu novosadski tim stiže željenu formu za završnicu domaćeg šampionata. Atmosfera je odlična u ekipi izabranika Strahinje Kozića, koji će pred mečeve sa Kraljevčanima na raspolaganju imati sve igrače.

Mi smo shvatili ove sezone da lakog protivnika nema i da moramo u svaku utakmicu da uđemo maksimalno skoncentrisani ukoliko želimo da pobedimo. Tako će biti i ovog puta – poručio je prvotimac “Vojvodine” Igor Jovanović.

Mislim da smo mi apsolutni favoriti što se tiče tog četvrtfinalnog dela. I sa velikim nestrpljenjem ulazimo u konačnu borbu za titulu – rekao je trener novosadskog tima Strahinja Kozić.

Prva utakmica četvrtfinalne serije plej-ofa između “Vojvodine” i “Ribnice” igra se u četvrtak u maloj sali Spensa. Početak je u 18 časova i 30 minuta, a ulaz je besplatan. Plasman u polufinale obezbediće ekipa koja prva stigne do dve pobede.

Izvor: RTV
Foto: Odbojkaški klub Vojvodina / Facebook