Početna Sport “Vojvodina” silna protiv “Spartaka”

“Vojvodina” silna protiv “Spartaka”

0

Odbojkaši “Vojvodine” savladali su subotički “Spartak” sa 3:0 u setovima, u četvrtom kolu Mini lige.

Uspeli su Novosađani da se revanširaju Subotičanima za nedavni poraz u Novom Sadu. Ovog puta publika na “Spensu” imala je priliku da gleda znatno uverljiviju igru izabranika Siniše Gavrančića, koji su odigrali treći set za pamćenje.

Krenula je efikasno “Voša” od samog starta i odmah ostvarila znatnu prednost, vodeći sa 14:6. Bili su raspoloženi prvotimci “Voše”, pa su prvi set vrlo brzo priveli kraju, osvojivši ga sa 25:14.

Jača borba dva rivala viđena je samo u drugom setu. “Spartak” je krenuo na sve ili ništa, koristio prilike koje mu je pružao domaćin i praktično sve do finiša seta imao je prednost. Međutim, posle napada Fundore i dobrog servisa Mehića uspela je “Voša” da izjednači i preokrene. U neizvesnoj završnici dobro se pokazao Fundora koji je doneo svojoj ekipi drugi set pri rezultatu 27:25.

U trećem setu “Vojvodina” se potpuno razgoropadila tako da Spartanci uopšte nisu mogli ni da se snađu. Bilo je potpuno jasno da je meč odlučen, s obzirom na to da su crveno-beli u jednom momentu vodili sa neverovatnih 17:1. Velika prednost bila je sasvim dovoljna da igrači novosadskog tima komotno završe meč pri rezultatu 25:9.

U narednom kolu, 26. februara, “Vojvodina” će se susresti sa “Jedinstvom”.

Izvor: 021
Foto: OK Vojvodina