Početna Sport Vojvodina sutra dočekuje Metalac

Vojvodina sutra dočekuje Metalac

0

fk-vojvodina-stadion-karadjordje-koreografija-sever-tribina-fudbal-vosa-utakmica-dusan-jocic_660x330

Ovog vikenda na programu su utakmice 11. kola Fudbalske superlige Srbije. Vodeća Crvena zvezda igra u gostima kod Javora, a novu šansu da je prestigne ima Vojvodina koja čeka Metalac.

Pobeda nad Borcem pre dve nedelje Vojvodini je donela lidersko mesto na superligaškoj tabeli, na kojem su Crveno-beli ostali sedam dana, dok ih tamo, trijumfom u međusobnom susretu, nije smenila Crvena zvezda.

U novosadskom sastavu ističu da ubedljiv poraz u Beogradu ni najmanje nije pokvario dobru atmosferu, a novu priliku da izbije na vodeću poziciju Vojvodina će tražiti u nedelju od 19 časova, kada na “Karađorđe” dolazi osmoplasirani Metalac, ekipa koju, kako kažu, dobro poznaju.

“Svi znamo da je to jedan dobar i kvalitetan tim, sa dosta iskusnih fudbalera koji dugo igraju zajedno. Takođe, bolje igraju na strani nego kod kuće. Tada se povuku i šanse traže preko kontri i polukontri. Sigurno da nam neće biti lako, ali mi smo Vojvodina; moramo da igramo na pobedu, da napadnemo protivnika od prvog trenutka i da probamo da dođemo do tri boda”, kaže Dragan Šarac, pomoćni trener FK “Vojvodina”.

Autor: RTV
Foto: fkvojvodina.rs