Početna Sport Vojvodina večeras dočekuje kruševački Napredak

Vojvodina večeras dočekuje kruševački Napredak

0

JOVAN STOJANOVIC

Fudbaleri Vojvodine večeras dočekuju kruševački Napredak. Na stadionu “Karađorđe”, večeras u 18 časova odigraće se utakmica između ova dva tima, a kapiten Vojvodine, Mijat Gaćinović i dalje je van trenažnog procesa i neće učestvovati na utakmici.

Na konferenciji za štampu, koja je održana juče, u Media centru SC „Vujadin Boškov“, prisustvovali su šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić i desni bek Jovica Vasilić i tom prilikom su izajavili sledeće:

„Znaju se ambicije našeg kluba, sigurno ćemo igrati na pobedu. Što se tiče same ekipe Napretka, po meni, ne zaslužuju ovu poziciju na kojoj se nalaze. Imaju dosta individualaca koji su zaista kvalitetni igrači. Igraju dopadljiv i dobar fudbal. Bez obzira na sve okolnosti Vojvodina uvek traži i uvek ide na pobedu pa će tako biti i protiv Napretka“, rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Zlatomir Zagorčić.

„Cenim i poštujem ekipu Napretka. Gledao sam nekoliko prethodnih utakmica i evidentno je da nemaju sreće jer stvaraju dosta šansi. Sa druge strane, ne bih se bavio previše njima, na nama je da uđemo dobro u utakmicu i nastavimo tamo gde smo stali prošli vikend“, rekao je desni bek Vojvodine Jovica Vasilić.

Autor: NsHronika.rs
Foto: Tanjug