Početna Sport Vojvodina večeras gostuje u Velsu

Vojvodina večeras gostuje u Velsu

0

fk-vojvodina_640

Fudbaleri Vojvodine večeras gostuju velškom Konah’si kiju u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Novosađani su prvi susret dobili sa 1:0, pa u stručnom štabu veruju da bi još jedan gol u mreži Velšana mogao da znači prolaz dalje.

“Domaćin svoju šansu vidi kroz prekide i u manjim dimenzijama stadiona u Rilu. Želimo da upravo kroz mirnu igru stvorimo situaciju kakva bi nama odgovarala, a bitno je i to da ne nasednemo na njihov način igre, u ulaske u duele ili slanje dugih lopti. Bilo bi jako dobro da postignemo pogodak što je pre moguće, jer teško da oni u takvoj situaciji mogu da postignu tri“, ocenio je trener crveno-belih Nenad Lalatović.

Trener domaćeg tima Endi Morison smatra da njegova ekipa može da se nosi sa Vojvodinom.

“Nećemo se predati, iako ulogu favorita prepuštamo Srbima. Pokušaćemo da postignemo pogodak i tako zakomplikujemo stvari, verujem da možemo”, rekao je Morison.

U Vojvodini nema povređenih ni kažnjenih, novosadski tim jeste kvalitetniji pa je s pravom favorit večeras što potvrđuju i kvote u kladionicama. Tako je kladionica Mocart spustila kvotu na pobedu Novosađana na svega 1,37.

Susret počinje u 19.45h, uz prenos na prvom kanalu RTV-a.

Danas revanš mečeve igraju i Partizan i Čukarički i imaju težak posao pred sobom. Crno-beli gostuju poljskom Zaglebju sa kojim su u Beogradu odigrali bez golova, dok će Čukarički ugostiti Videoton od kojeg je poražen sa 2:0.

Meč u Beogradu počinje u 20:30h, dok je onaj u Poljskoj zakazan za 21:05h.

Autor: S.K., 021