Početna Sport “Voša” dovela prva pojačanja, pripremaju se za novu sezonu

“Voša” dovela prva pojačanja, pripremaju se za novu sezonu

0

Marko Gajić, Aranđel Stojković, Milan Đurić i Aleksandar Mirkov prva su pojačanja FK “Vojvodina” koja u klub stižu tokom letnje pauze.

Marko Gajić u Novi Sad stiže iz “Voždovca”, a reč je od 26-ogodišnjem štoperu koji je do sada nastupao za “Radnički” iz Nove Pazove, “OFK Beograd”, “Javor”. Gajić je i ranije bio na meti novosadskog superligaša.

Stojković (23) je takođe mlada snaga. Na poziciji desnog beka igrao je za “BSK”, “OFK Beograd” i “Spartak”.

Uz Gajića i Stojkovića, i ofanzivni veznjak, 30-godišnji Đurić, treći je fudbaler iz Beograda koji dolazi u “Vojvodinu”. Nosio je dresove nekoliko domaćih i inostranih ekipa. Do sada je nastupao za “BPI Pekaru”, “OFK Beograd”, makedonski “Metalurg”, poljski “Sandecja Novi Saz”, “Radnik” iz Bijeljine, “Jagodinu”, “Istru” iz Pule.

Kikinđanin Aleksandar Mirkov rođen je 1996. godine. Igrao je za “Palić”, “Banat”, “Sentu”, “Bečej”, a angažman u “Vojvodini” mu je prva šansa da se pokaže u najjačem domaćem takmičenju.

Fudbaleri “Vojvodine” će u nedelju ujutru otputovati na Zlatibor gde će odraditi visinski deo priprema. Kako navode u klubu, izostanak igranja u kvalifikacijama za Ligu Evrope otvara priliku da se posvete uigravanju linija tima i ispravljanju uočenih slabosti.

Podsetimo, “Voša” je prošlu sezonu završila na osmom mestu Superlige Srbije.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina/Facebook