Početna Sport Voša igra sutra protiv Kosovske Mitrovice

Voša igra sutra protiv Kosovske Mitrovice

0

Odbojka

Poslednju utakmicu u 2015. godini odbojkaši Vojvodine igraju u Kupu Srbije. Novosadski sastav ubedljivo je slavio u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije u Leposaviću protiv Kosovske Mitrovice. Isti rezultat priželjkuje i sutra u Novom Sada kada se igra revanš meč.

Kao i u prvom susretu i u revnaš meču u Novom Sadu sa Kosovskom Mitrovicom uloga favorita je na strani Vojvodine. Bez obzira na to, poštujući protivnika, neophodno je da pristup utakmici bude isti – da igrači novosadskog tima kontrolišu meč. Kao i u Leposaviću strateg crveno-belih Strahinja Kozić šansu će dati igračima sa manjom minutažom iz prethodnih mečeva.

Veliki deo odradili smo u Mitrovici sutra nam samo predstoji da taj posao završimo. Nadam se da ćemo i mi mlađi koji sutra dobijemo šansu tu šansu i iskoristiti na pravi način i opravdati povrenje trenera. Samo treba makismalno motivisano da uđemo u meč i da ne potcenimo rivale i pobeda će sigurno doći samim tim i plasman na završni turnir Kupa Srbije i bilo bi lepo kad bi ovu godinu završili pobedom“, ekao je prvotimac Vojvodine Neđeljko Radović.

Revnaš utakmica četvrtfinala odbojkaškog Kupa Srbije između Vojvodine i Kosovske Mitrovice igra se u petak u maloj sali Spensa od 18 časova.

Najlepši poklon za kraj godine dobio je korektor mlađih selekcija Vojvodine, Nebojša Mitrović koji je potpisao prvi profesionalni ugovor sa novosadskim prvoligašem.

Autor: RTV