Početna Sport “Voša” izgubila u Novom Pazaru, Lalatoviću u prvom poluvremenu crveni karton

“Voša” izgubila u Novom Pazaru, Lalatoviću u prvom poluvremenu crveni karton

0

Fudbaleri “Novog Pazara” pobedili su “Vojvodinu” rezultatom 3:1.

Pogodak za “Vošu” postigao je Petar Bojić u 70. minutu.

Sva tri pogotka za “Novi Pazar” na meču postigao je Luka Marković, igrač “Crvene zvezde” na pozajmici u “Novom Pazaru”.

Nenad Lalatović nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača, a uspeo je i da po izlasku sa terena na poluvremenu dobije crveni karton od sudije Pipera.

Kako se navodi, Lalatović je naseo na provokacije od nekoga iz lože i po dobijenom kartonu nastavio da se raspravlja sa ljudima iz lože.

Pomoćni trener “Vojvodine” Dragan Šarac je izjavio da je neviđeni pad u igri crveno-belih u drugoj polovini prvog poluvremena presudio u korist domaćina.

– Čestitam ekipi “Novog Pazara” na zasluženoj pobedi. Jako dobro smo ušli u utakmicu i u prvih 20 minuta imali šanse koje nismo iskoristili. U narednih 25 minuta, imali smo neviđeni pad u igri, te smo primili tri gola iz polukontri i kontri, iako smo baš na to ukazivali tokom ove nedelje. Na poluvreme smo otišli sa minusom od tri gola, nakon čega smo izmenama pokušali da promenimo nešto. Igrali smo nešto bolje i dali taj gol, a protivnik je u drugom poluvremenu dosta odugovlačio igru, jer je imao rezultat – naveo je “Vošin” pomoćni trener.

– Mislim da se u drugih 45 minuta efektivno igralo 30 minuta. “Novom Pazaru” želim sve najbolje u nastavku prvenstva – izjavio je Šarac, koji nije želeo da komentariše situaciju iz 45. minuta, kada je crveni karton dobio šef stručnog štaba “Vojvodine” Nenad Lalatović.

Narednog vikenda, u Super ligi Srbije neće se igrati redovno prvenstveno kolo zbog reprezentativne pauze, a prvenstvo će biti nastavljeno za dve nedelje, kada će “Vojvodina” na svom terenu dočekati ekipu “Rada”.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina