Početna Sport Voša maksimalna u pobedi nad Spartakom

Voša maksimalna u pobedi nad Spartakom

0

Odbojkaši Vojvodine stigli su do nova tri boda u Superligi pošto su u okviru 16. kola u Ljigu savladali ekipu Spartaka 3:0.

Nosio se domaćin dobro u duelu sa šampionom, a prvi put do dva poena viška u prvom setu stigli su gosti nakon as servisa Parapunova (6:4).

Varirala je prednost pulena trenera Slobodana Boškana od jednog do tri poena, a u par navrata uspeo je Spartak i da izjednači. No, Mehić pre svih, a onda i Nemanja Čubrilo, Baranek, blokom i Rudić, doneli su Voši vođstvo i od četiri poena, da bi Čubrilo napadom stavio tačku na ovaj set.

Sličan tok imao je i drugi period. Vrlo brzo Vojvodina se odvojila, razigrao se Parapunov, pa je Vojvodina istim rezultatom rešila i taj deo meča za vođstvo od 2:0.

Činilo da domaćin može u trećem setu da iskoristi blago opuštanje gostiju, čak je na sredini ovog perioda i poveo, ali je tada Vojvodina odigrala dobro odbranu, sa dva poena u napadu Parapunov je doneo prednost, a usledio je brzo i blok Rudića. Kod rezultata 21:19 napravio je domaćin grešku (22:19), nakon čega su Novosađani mini serijom (dva napada Baraneka i blok Čubrila) stavili tačku na meč.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay