Početna Sport Voša poražena kod kuće od Čukaričkog

Voša poražena kod kuće od Čukaričkog

0

Fudbaleri Vojvodine izgubili su kod kuće od ekipe Čukaričkog rezultatom 0:3 u 36. kolu Super lige Srbije.

Pred početak utakmice, prisutni na stadionu su održali minut ćutanja u znak počasti na nedavno preminulog dr Vladimira Galetića (1947 – 2022), bivšeg višedecenijskog lekara svih selekcija FK Vojvodina i člana stručnog štaba prvog tima iz 1989. godine, kada je Voša osvojila svoju poslednju šampionsku titulu.

Vojvodina je u prvom poluvremenu imala posed lopte, ali nije uputila nijedan ozbiljan udarac ka golu Mićovića. Čukarički je iskoristio svoju jedinu šansu i ulazak u Vošin šesnaesterac u prvom poluvremenu, pošto je u 12. minutu Aganspahić proigrao Roganovića, koji je izašao na Rockova i pogodio dalji ugao za 0:1.

Vojvodina je u nastavku zaigrala ofanzivnije, Dragan Radojičić je uveo Bastajića, potom i Lazarevića i Vukadinovića. Domaći su kružili oko šesnaesterca, ali bez ozbiljnijih pokušaja ka golu Čukaričkog.

Gosti nisu imali većih prilika, a onda su u 79. minutu postigli drugi gol, nakon centaršuta sa desne strane, Savić je ostao sam na drugoj stativi i lako savladao Rockova za 0:2.

Pet minuta kasnije, Busnić je oborio Spasojevića, a sudija je pokazao na belu tačku, precizan za 11 metara bio je Docić za 0:3.

Voša je posle ovog poraza ostala na sedmom mestu na tabeli sa 42 boda.

Ekipe su igrale u sledećim sastavima:

Vojvodina: Rockov – Bjeković (od 74. Abramušić), Jeličić (od 58. Lazarević), Kopitović (od 66. Vukadinović), Devetak – Busnić, Miletić – Kabić, Zukić, Nešković (od 46. Bastajić) – Vukčević (od 66. Matić).

Čukarički: Mićović, Tošić, Aganspahić (od 46. Spasojević), Tanasijević, Drezgić, Savić, Belić, Šapić, Čolić (od 46. Rogan), Roganović (od 23. Docić), Lukić.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay