Početna Sport “Voša” poražena od “Slovana” na pripremama

“Voša” poražena od “Slovana” na pripremama

0

Fudbaleri “Vojvodine” poraženi su od slovačkog “Slovana” rezultatom 2:0 na pripremama u Turskoj.

Strelci za Slovake bili su Filip Hološko u 41. i Andraž Šporar u 55. minutu.

– Ima mnogo stvari koje treba da ispravimo, ali isto tako, ima i dosta toga sa čime možemo biti zadovoljni, prvenstveno po pitanju htenja i zalaganja. Za ideju koju želimo da sprovodimo je potrebno malo više vremena. Prvi gol smo primili pred sam kraj prvog poluvremena, ali za mene je najteži utisak povreda Avramovskog, koju je verovatno prouzrokovao nešto lošiji teren i možda neadekvatno suđenje u tim trenucima. Nadam se da njegov oporavak neće trajati dugo, a mi iz ovog poraza možemo i treba da naučimo nešto – poručio je Stolica.

Stolica je malo eksperimentisao protiv slovačkog tima, pa su tako štoperski par činili Vukasović i Radovanović. Stolica navodi da pripreme i služe za to da se pokušaju nove stvari i da uvek postoje spremne alternative.

– To je samo jedna od novina i sigurno će ih biti još. Ubuduće, “Vojvodinu” će odlikovati igra sa dominacijom u posedu lopte, jer to je način na koji želimo da stvaramo šanse i kontrolišemo ritam utakmice, kao i ono što momci već pokazuju, a to je izuzetno zalaganje i agresivnost po gubitku lopte – zaključio je Stolica.

“Vojvodina” se trenutno nalazi u Turskoj gde se pripremaju za nastavak domaćeg prvenstva koji startuje 17. februara. Prva prepreka Novosađana biće “Voždovac”.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay