Početna Sport Voša remizirala sa učesnikom Lige šampiona

Voša remizirala sa učesnikom Lige šampiona

0

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno 1:1 protiv ekipe Šahtjora, u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

Pred oko 50 gledalaca na terenu hotela “Susesi Luxury Resort”, strelac za Vošu bio je Bolbat u 80. minutu, dok je gol za Ukrajince postigao Alan u 83. minutu.

Prva prilika na utakmici je viđena u 15. minutu, a imali su je fudbaleri Vojvodine. Korner za crveno-bele je izveo Drinčić, a u petercu Šahtjora je dobro skočio Mrkaić i uputio udarac glavom, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.

Fudbaleri Šahtjora su u nekoliko navrata odličnim potezima i driblinzima pokazali da poseduju zavidan kvalitet, ali je Vojvodina vrlo dobro stajala u odbrani i tako sprečavala protivničke igrače da dođu do iole ozbiljnije prilike za gol. Takođe, crveno-beli su u nekoliko situacija bili veoma blizu postizanja pogotka, ali im je za uspešan završetak akcije nedostajao bolji završni pas.

Tek u 62. minutu, Ukrajinci su prvi put ozbiljno zapretili i to preko Ismailija, koji je šutirao sa petnaestak metara iskosa, Rockov je odbranio, potom je na loptu natrčao Alan, ali je golman Vojvodine još jednom odlično reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Na drugoj strani, u 80. minutu, Vojvodina je došla u vođstvo. Nešković je iskoristio odličan dubinski pas u šesnaesterac od strane Zukića, prihvatio loptu i šutirao, golman Ševčenko je odbranio, ali je lopta potom pogodila Bolbata i od njega se odbila u mrežu.

Ipak, vođstvo crveno-belih nije dugo potrajalo, pošto je Šahtjor izjednačio svega tri minuta kasnije. Sa oko 22-23 metra, odlično je šutirao Alan i tako izjednačio rezultat.

Do kraja meča, nije viđena više nijedna prilika, pa je utakmica završena remijem.

Izvor: 021
Foto: Pixabay