Početna Sport “Voša” u derbiju dočekuje “Radnički”

“Voša” u derbiju dočekuje “Radnički”

0

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Vladimir Buač izjavio je da njegovoj ekipi neće biti lako u utakmici protiv “Radničkog” iz Niša, ali da čvrsto veruje u novu prvenstvenu pobedu crveno-belih.

Posle skoro tri nedelje, fudbaleri “Vojvodine” danas će ponovo zaigrati na terenu stadiona “Karađorđe”.

U 14. kolu Super lige Srbije, na megdan “Voši” dolazi ekipa “Radničkog” iz Niša, koja se prethodnih godina maltene do poslednjeg kola borila za izlazak u Evropu, a u popularnom “Realu sa Nišave” nadaju se da će ove sezone konačno izboriti mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Međutim, isti cilj imaju i fudbaleri “Vojvodine”, pa je jasno da nas sutra verovatno očekuje zanimljiva i neizvesna utakmica, između direktnih rivala u borbi za izlazak na evropsku scenu. Sa tim se slaže i šef stručnog štaba “stare dame” Vladimir Buač, koji veoma poštuje Nišlije, ali istovremeno veruje svoj tim.

– Posle tri nedelje, opet se vraćamo na naš teren na stadionu “Karađorđe”, gde nas očekuje jako bitna utakmica protiv “Radničkog” iz Niša. Oni su takođe istakli svoju kandidaturu za Evropu, što ih čini našim direktnim konkurentom, pa samim tim ovaj meč ima još veću težinu. Iza nas su dobri rezultati, posebno pred našim navijačima, gde smo ostvarili tri pobede u nizu, pa očekujem da se ta pobednička serija nastavi i sutra. “Radnički” iz Niša je izuzetno iskusna i dobra ekipa i fakat je da neće biti lako doći do trijumfa, ali imam apsolutno poverenje u kvalitet i angažovanje mojih igrača, te čvrsto verujem u pobedu. Što se kadrovske situacije tiče, svi su zdravi i spremni za utakmicu – izjavio je Buač.

Utakmica između “Vojvodine” i “Radničkog” igra se danas od 18 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 200 (zapad) i 100 dinara (istok i sever).

Karte za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe “Firma” na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Izvor: RTV
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić