Početna Sport Voša u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića na meču protiv Crvene zvezde

Voša u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića na meču protiv Crvene zvezde

0

Fudbaleri Vojvodine gostovaće Crvenoj zvezdi u subotu, 4. februara, u prvoj utakmici prolećnog dela šampionata. Tom prilikom će dva tima odati počast prerano preminulom Siniši Mihajloviću.

Voša će izaći u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića, a oprema će nakon utakmice ići na aukciju, te će sav prihod od prodaje biti namenjen malom Novosađaninu Milošu Ćelapu koji boluje od leukemije.

Siniša Mihajlović nastupao je za Vojvodinu i Crvenu zvezdu, u koju je prešao upravo iz novosadskog kluba. Sa oba tima ostvario je i najveće uspehe klubova. Sa Vojvodinom je bio osvajač druge titule u istoriji kluba, dok je sa Crvenom zvezdom osvojio Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup.

Iz tog razloga, upravo će susret dva tima u nastavku šampionata posle zimske pauze, biti posvećen Siniši Mihajloviću.

Vojvodina je najavila da će na meč protiv Zvezde izaći u posebno dizajniranim dresovima. Tako će se pored grba kluba nalaziti i lik Mihajlovića.

“Time ćemo i na ovaj način odati počast našem bivšem igraču i proslavljenom reprezentativcu, a posle meča, ovi dresovi će ići na aukciju, pri čemu će sav dres od prodaje biti usmeren za lečenje malog Miloša Ćelapa iz Novog Sada, sedmogodišnjeg dečaka koji boluje od leukemije i kome je što pre neophodna transplantacija koštane srži”, naveo je klub.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu, od 16 časova. Ulaz na meč je besplatan.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina