Početna Sport Voša u nedelju na Karađorđu dočekuje ekipu Metalca

Voša u nedelju na Karađorđu dočekuje ekipu Metalca

0

640

Fudbaleri Vojvodine nakon reprezentativne pauze dočekuju ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca u nedelju. Vojvodina je pauzu u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza iskoristila da odigra prijateljsku utakmicu protiv fudbalera Drine iz Zvornika. Meč je odigran na terenima “Vujadin Boškov”, a završen je rezultatom 2:2.

Sada Novosađanima predstoji prvenstvena utakmica protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca na svom stadionu. Iako slove za favorite u ovom duelu, ekipa Zlatomira Zagorčića moraće to da opravda i na terenu. Šef stručnog štaba kaže da je njegova ekipa nesrećno izgubila protiv Spartaka u prethodnom kolu, da je to bila posledica neopreznosti, ali i da je atmosfera u svlačionici i dalje fantastična.

Nema osvrtanja, gledamo samo unapred i cilj nam je da uvek postignemo makar gol više od rivala i upišemo pobedu. Nema razloga da od tog opredeljenja ni sada odstupimo. Imali smo pauzu od desetak dana kada su igrači, skoro puna tri dana, mogli da se odmore prvi put tokom poslednja dva i po meseca, kada smo ostvarili lepe rezultate. Sada se usredsređujemo na domaće prvenstvo, prvi nam je na redu susret s Metalcem i uradićemo sve da osvojimo željena tri boda“, rekao je Zagorčić.
Vojvodina je dovela pojačanja krajem letnjeg prelaznog roka i, prema rečima Zagorčića, neki će i debitovati u nedelju.

Procenjujemo formu i pripremljenost novajlija, jer neki od njih nisu prošli pripreme, dok su drugi stigli iz punog treninga i utakmica. U svakom slučaju, barem jedan od njih, možda čak i dvojica, igraće u nedelju.
Vojvodina se nalazi na petom mestu sa 13 bodova iz 7 utakmica, dok je ekipa Metalca na desetoj poziciji sa 9 bodova iz 8 odigranih utakmica.
Utakmica počinje u 19 časova na “Karađorđu”.

Autor: 021.rs