Početna Sport Vošin porodični dan sutra na “Karađorđu”: Slikanje sa fudbalerima, grafiti na majicama,...

Vošin porodični dan sutra na “Karađorđu”: Slikanje sa fudbalerima, grafiti na majicama, poligon..

0

Iako je meč derbi petog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde odložen za 19. otkobar, na stadionu “Karađorđe” će predstojećeg vikenda biti organizovan Vošin porodični dan.

Svi koji u subotu dođu na stadion, od 10 do 10:45 časova će biti u prilici da uživo gledaju trening prvog tima Vojvodine, a po njegovom završetku, svi će moći da se upoznaju i slikaju sa Vošinim fudbalerima.

Istovremeno, na jednoj polovini terena stadiona “Karađorđe” biće postavljeni razni interesantni fudbalski poligoni, kroz koje će sva deca, ali i odrasli, moći da se zabave i ujedno pokažu svoje fudbalske veštine (šut, dribling, dodavanje, itd). Za sve koji se pokažu uspešnim obezbeđene su i nagrade, s tim da će onim najboljima biti uručena tri dresa FK Vojvodina.

Takođe, za sve one koji to budu želeli, biće omogućeno i crtanje specijalnih grafita na majicama sa motivima FK Vojvodina, tako da se apeluje na sve koji žele da sa ovog druženja ponesu ovakvu vrstu uspomene sa sobom ponesu ili na stadion dođu u beloj majici.

Za ovu priliku će biti otvorena samo zapadna tribina “Karađorđa”, a svi koji su sačuvali svoju ulaznicu za utakmicu protiv Spartaka će moći da je zamene za jednu konzumaciju u vidu pića na stadionu.

Sve to uz muziku, osveženja, loptu, igru.

Izvor: 021.rs
Foto: Wikipedia