Početna Sport Vukliš u dresu Voše u novoj sezoni

Vukliš u dresu Voše u novoj sezoni

0

Golman Goran Vukliš braniće gol Vojvodine u predstojećoj sezoni Superlige, koja će startovati 1. avgusta.

Tridesetdvogodišnji čuvar mreže potpisao je ugovor sa Vošom još prošle godine, ali je sezonu proveo na pozajmici u Kabelu, gde je pružio odlične partije.

Vukliš je zimus trenirao sa fudbalerima Vojvodine, a timu se pridružio i na pripremama za predstojeću sezonu. Ovog puta Vukliš ostaje u Vošinom timu, produžio je ugovor do 2022. i zadužio dres sa brojem 13 na leđima.

“Jako sam srećan što sam postao član ekipe. Ugovor sa klubom potpisao sam još prošlog leta, ali isplatilo se čekati. Kao što svi znamo, Emil je otišao i na meni je sada da se dokažem. Tu je i Simić i imaćemo zdravu konkurenciju, što je najvažnije, a svakako ću se truditi i boriti za mesto u ekipi. Očekivanja od naredne sezone su takva da se ponovo uzme trofej. Vojvodina je veliki klub u kojem trofej uvek predstavlja jedan od primarnih ciljeva”, poručio je Vukliš.

Vukliš je do sada nastupao za Zemun, Radnički iz Nove Pazove, Laktaše, Leotar, banjalučki BSK, pljevljanski Rudar, Grbalj, Petrovac, banjalučki Borac, OFK Beograd, Novi Pazar, tuzlansku Slobodu i Kabel.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina