Početna Sport Zagorčić: Igrali smo odlično, nastavak u nedelju

Zagorčić: Igrali smo odlično, nastavak u nedelju

0

zagorcic_torinoTrener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da su njegovi momci igrali odlično, ali da su pred njima novi izazovi.
“Čeka nas revanš i imamo samo pet minuta da se radujemo. Mislim da, sa ovakvim načinom igre, nećemo imati problem ni u revanšu, a ni u prvenstvu”, rekao je Zagorčić pred naredni duel protiv ekipe Javora koji se igra u nedelju.
Kako je naveo, njegov time je projektovan da uvek cilja na gol više i pobedu. “Nekad nam se to ne ostvari, ali ubeđen sam da ćemo nastaviti da igramo na ovaj način”, rekao je Zagorčić nakon ubedljive pobede Vojvodine protiv Sampdorije od 4:0.
Ni vezista Vojvodine Aleksandar Stanisavljević nije krio emocije. “Osećaj je fenomenalan. Pokazali smo veliko srce i ovo je tek prvo poluvreme. Pokazali smo da imamo odlučnu ekipu”, rekao je Stanisavljević, koji očekuje nastavak ove dobre serije i u Superligi.
Trener Sampdorije Valter Zenga rekao je da ovaj poraz može biti pozitivan za njegovu ekupu.

On je istakao da je najviše grešaka bilo na početku prvog i drugog poluvremena. “Mislim da ovako nešto u budućnosti nećemo više videti”, kazao je Zenga.

Na pitanje da li su njegovi igrači potcenili Vojvodinu, Zenga je odgovorio pitanjem da li je Vojvodina potcenila Čukarički kada je izgubila sa 4:0. Zenga je istakao da je Sampdorija primila mnogo golova i da je to teško i kada ekipa igra dobro, a još teže kada ne igra.
Autor: 021