Početna Sport Zagorčić: Za nas nema druge alternative osim pobede

Zagorčić: Za nas nema druge alternative osim pobede

0

Zagorcic

Fudbaleri Vojvodine u 10. kolu Superlige u subotu dočekuju ekipu Rada sa Banjice.

Nakon pobede protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, ekipu Zlatomira Zagorčića očekuje teška utakmica protiv Beograđana. Ove dve ekipe odigrale su ukupno 55 susreta, oba tima zabeležila su po 17 pobeda, a 21 duel završen je nerešeno, uz gol razliku 63:58 u korist Novosađana.

Sada Vojvodina ima priliku da povede u međusobnim duelima. Zagorčić očekuje pobedu i kaže da ne postoji druga alternativa za njegove momke.

– Ambicije i obaveze FK Vojvodina se vrlo dobro znaju. I na ovom meču ćemo ići na pobedu i za nas jednostavno druge alternative nema. Ove nedelje, igrači su radili fantastično. Imali smo ozbiljan razgovor nakon utakmice protiv Metalca, gde smo vrlo loše odigrali u drugom poluvremenu. Igrači su svesni da takve stvari više ne smeju da nam se ponove i da moramo da dajemo maksimum čitavim tokom utakmice, a atmosfera među nama nakon toga je ponovo radna i odlična. Rad jeste nezgodan protivnik za Vojvodinu, ali na teren ćemo izaći sa ciljem da ga pobedimo – rekao je trener crveno-belih.

Novih povreda u ekipi nema i igrači su spremni za predstojeći superligaški duel. Utakmica između Vojvodine i Rada je na programu od 18 časova na “Karađorđu”.

Ostali parovi 10. kola:

Jagodina – Crvena zvezda
Spartak – Borac
Metalac – Radnik
Javor – Čukarički
Mladost – Voždovac
Novi Pazar – OFK Beograd
Partizan – Radnički

Izvor: 021.rs
Foto: FKV