Početna Sport Zbiljić: Vojvodina mi je u srcu, želim joj svaku sreću

Zbiljić: Vojvodina mi je u srcu, želim joj svaku sreću

0

Doskorašnji predsednik sada već bivšeg Poslovnog tima Fudbalskog kluba Vojvodina, Dragoljub Zbiljić, izjavio je danas da mu je Vojvodina dugo godina u srcu i da tom klubu, igračima, navijačima i novoj upravi želi svaku sreću.

Zbiljić je rekao Tanjugu da je ponosan na činjenicu da je bio deo velike istorije najstarijeg srpskog superligaša i stare dame srpskog fudbala.

Po odlasku Zbiljića sa mesta glavnog finansijera Vojvodine, pojedinci su pokušali da u javnosti pod sumnju stave njegovu ljubav prema tom klubu, što on odlučno demantuje.

“Fudbalski klub Vojvodina meni je dugo godina u srcu. Drago mi je da sam bio deo velike istorije kluba i sa ponosom to pričam. Možda je moglo da traje duže, ali jednostavno nije došlo do razumevanja povodom nekih ozbiljnih razvojnih tema. Sadašnjem rukovodstvu i pre svega igračkom kadru koji zaista pokazuje visoku klasu, želim puno uspeha i u domaćem prvenstvu i u predstojećim kvalifikacijama za Ligu Evrope ili Ligu šampiona, šta se već na ‘Karađorđu’ bude igralo ovog leta”, rekao je Zbiljić.

Svoju ljubav prema Vojvodini Zbiljić svakodnevno pokazuje i na taj način što kafu pije iz šolje sa grbom voljenog kluba.

Da je veliki prijatelj sporta Zbiljić, koji je predsednik jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji, Kompanije “Elektrotehnika – Južna Bačka”, potvrđuje tako što finasijski pomaže brojne klubove, a kako najavljuje među onima koje će pomoći uskoro će se naći i Klub stonotenisera sa invaliditetom “Spin” iz Novog Sada za koji između ostalih nastupaju i osvajači medalja na Paraolimpijadi u Rio de Žaneru, Branislava Perić – Ranković, Nada Matić i Mitar Palikuća.

“Paraolipijcima koji su naši sugradjani i koji nastupaju za stonoteniski klub “Spin” želim još jednom javno da čestitam na ogromnom uspehu koji su ostvarili na Paraolimpijadi u Riju i da kažem da smo blizu dogovora da “Elektrotehnika – Južna Bačka” postane da li prateći ili generalni sponzor tog kluba, da zajedno u budućnosti pravimo neke velike rezultate”, istakao je Zbiljić.

Autor: Tanjug