Početna Gradske teme “KAPIJE USPEHA” U RUKAMA NAJBOLJIH

“KAPIJE USPEHA” U RUKAMA NAJBOLJIH

U hotelu “Prezident” u Novom Sadu, u utorak 28. februara 2017. godine, Privredna komora Vojvodine (PKV) dodelila je plakete i priznanja “Kapije uspeha” za unapređenje i podsticanje kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2016. godini. Nakon dodele nagrada upriličen je koktel na terasi otvorenog bazena hotela.

PKV već 25 godina u kontinuitetu dodeljuje “Kapije uspeha” a njihov primarni cilj je razvoj privrede, koji će pospešiti dalji porast broja radnih mesta i pad nezaposlenosti. Privredna komora Vojvodine u dobitnicima priznanja vidi pouzdane partnere na putu ostvarivanja tog zajedničkog cilja.
U ime dobitnika, skupu se obratila Ivona Borojević, generalni menadžer hotela “Prezident”, koja je čestitala svim dobitnicima i zahvalila se PKV.

“Ova nagrada nam je posebno značajna zato što smo dobili nagradu za kvalitet usluge u hotelu ‘Premier Prezident’ iz Sremskih Karlovaca, što definitivno predstavlja najveći biser u višestruko nagrađivanom nacionalnom lancu ‘Prezident'”, rekla je Ivona Borojević. Dodala je da sa PKV postoji dugogodišnja saradnja koja “nudi razvoj i podsticaj za sve turističke ugostiteljske objekte na celoj teritoriji Vojvodine”.

Autor: NsHronika