Početna Sport ŽRK Minaqua – Vojvodina dobila novog sponzora

ŽRK Minaqua – Vojvodina dobila novog sponzora

0

zenski-rukometni-klub-vojvodina

ŽRK Minaqua – Vojvodina dobila je novog sponzora, a na konferenciji za medije koja je tom prilikom organizovana analiziran je i učinak u dosadašnjem delu sezone kao i nadanja u nastavku.
Prilika je iskorišćena za sumiranje rezultata na kraju polusezone i najavu učešća u EHF kupu a predstavljen je i novi sponzor, Vojvođanska banka, uz čiju će materijalnu pomoć ekipa nastaviti sa treninzima i učešćem u takmičenjima u kojima nastupa.

Minaqua – Vojvodina se takmiči u najvišem domaćem rangu – superligi, igra u kupu Srbije a očekuje je i nastup u EHF kupu, pa je svaka pomoć dobrodošla jer poboljšava uslove u kojima devojke rade i u kojima se takmiče.

Sportski direktor Minaqua – Vojvodine Miško Tomić je odluku Vojvođanske banke da postane sponzor kluba ocenio kao pokazatelj da je trud i rad ekipe i svih u klubu prepoznatljiv. Tomić je predstavnicima novog sponzora poklonio i dres sa potpisima igračica a osvrćući se na završenu polusezonu i na ono što ih čeka je rekao:

Nismo posebno zadovoljni, očekivali smo mnogo više ali s obzirom da je ceo tim renoviran i podmlađen i da su dovedene mlade igračice nadamo se da ćemo se uklopiti i da će biti bolje. U našem timu igraju devojke koje su prošle sve reprezentativne selekcije i mi se uzdamo u njih. Potencijale tima treba dobro uklopiti i napraviti dobru ekipu. Naš cilj je da ove godine stabilizujemo tim i da napravimo što bolje rezultate pa da akcenat damo na sledeću godinu kada ćemo pokušati da se borimo i za sam vrh tabele“, naveo je.

U sadašnjem sastavu Minaqua – Vojvodina ima dve seniorske, četiri juniorske i dve kadetske reprezentativke Srbije dok se puno očekuje i od mladog i perspektivnog šefa stručnog štaba Đura Tojagića.

Minaqua – Vojvodina je, na osnovu četvrtog mesta koje je prošle sezone osvojeno u superligi, stekla pravo učešća u EHF kupu u kojem za njih takmičenje počinje u januaru a ime protivnica će saznati nakon žreba koji je zakazan za ponedeljak (23.11) u Beču.

Autor i foto: RTV