Početna Sport Zvezda gostuje danas na Karađorđu

Zvezda gostuje danas na Karađorđu

0

Na stadionu “Karađorđe” danas će biti odigran derbi meč 26. kola, a Vojvodini u goste dolazi lider šampionata Crvena zvezda.

Beogradski crveno-beli su prvi, sa čak 29 bodova više od Novosađana koji su na osmoj poziciji. Šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica izjavio je da veruje u svoj tim i da zna da će njegovi igrači spremni ući u derbi.

Očekuje nas snažan i organizovan tim, koji je u prvenstvu već napravio razliku u trci za šampionsku titulu. Prema tome treba i moramo da imamo respekt, ali ipak, teren je nešto sasvim drugo. Kao ekipa rastemo iz utakmice u utakmicu, a meč sa Zvezdom jedan je od važnijih testova na putu ka ostvarenju naših ambicija, a to je izlazak u Evropu – podseća Stolica.

Golman novosadskih crveno-belih Emil Rockov kaže da će morati da pruže maksimum jer je svaki bod važan u borbi za izlazak na evropsku scenu.

Garantujem da ćemo dati sve od sebe i da vrlo orno očekujemo meč. Vojvodina upravo danas slavi svoj 104. rođendan i to je još jedan povod i poziv našim navijačima da napune stadion, odnosno da to bude podsetnik koliki smo klub – rekao je Rockov.

Trener beogradskog sastava Vladan Milojević poziva na oprez.

Možda nisu imali očekivana izdanja jesenas, ali su se konsolidovali dolaskom novog trenera i igrača. Vojvodina uvek igra lep fudbal i zaslužuju bolji plasman od trenutno osme pozicije. Mi smo sada u seriji utakmica protiv timova iz gornjeg dela tabele, ali tako je kako je, svesni smo da uvek moramo da pružamo maksimum i trudićemo se da nastavimo tako – kazao je on.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se od 18 časova, karta za zapad je 500, za jug i za sever 100 dinara, dok će se za istok karte deliti školama učesnicama projekta “Jedan za sve” – Lige novosadskih osnovnih škola.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina