Početna Travel Club Fuliranje – Najbolje gastro delicije, zabava i koncerti na zagrebačkom Strossmayerovom trgu

Fuliranje – Najbolje gastro delicije, zabava i koncerti na zagrebačkom Strossmayerovom trgu

Već šestu godinu Fuliranje oduševljava svojim originalnim kreativnim programima, a do sada su ga obišla 2 miliona posetilaca. “Life is a circus” naš je ovogodišnji moto, u novom ruhu i na novoj lokaciji. U sklopu Adventa u Zagrebu smestili smo se u centru Zagreba, na prekrasnom zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Tu su vrsni restorani i barovi s posebno osmišljenim gourmet street food varijacijama – od gulaša, istarske supe, brudeta i maneštruna, jela s roštilja, street sarmica do kreativnih burgera i raskošnog carstva sočnih kobasica. Fuliranje je otvoreno do 1. januara 2018.

S vama će suptilno fulirati najbolji zagrebački restorani i barovi Time, RougeMarin, Murter-vrata Kornata (predstavnik s otoka Murtera), elToro, 50 burger&champagne bar, Mason, bistro Pod zidom, Kod Likote, Wurst bar, Berlin (prošlogodišnje najbolje kobasice Adventa), Meat the King, Red carpet kobasice, Lumperaj, Sljeme,Plac, Vruća kuća, Master Grill, Nonina tajna i Casa Blanca. Osim već tradicionalnih germ knedli i knedličica , fritula i palačinki, tu su i browniji u kupki od slasne čokolade. Vaše će ukusne pupoljke dovesti do ultimativne radosti i ručno rađene praline, macaronsi, bezglutenske palačinke, apple pie fritula by Hromalić i churrosi.

Neobične kombinacije adventskih pića i napitaka spremno očekuju razdragana nepca. Zagrejaće i dušu i telo – od kuvanih i nekuvanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, penušavaca, raznih žestica među kojima su i već tradicionalni ginovi Pernod Ricarda, sjajnih domaćih rakija u najneobičnijim kombinacijama, a za ljubitelje blažih ukusa tu su Staropramenove zlatne pivske kapi. Naši partneri Ginglebells, Rakijarnica i Aura u tekućem su zanosu, a Gost&ona, T&T, Clown bar, TV bar i Mosorog, kreativno se zahuktavaju.

No to nije sve! Dođite s vašim slatkim psećim ljubimcima, jer Pasja pekara za njih je pripremila praznične poslastice, ogrlice i kaputiće, a uskoro premijerno na Fuliranju otvaraju i pseći restoran.

Sve lepe trenutke volimo zadržati u srcu kao dragu uspomenu za što su idealni naši selfie pointovi: velike Jamnica sanjke i kuglanica, Staropramenovo VW magično vozilo, kao i razigrani Photo Boothique s cool dodacima za vaše otkačene fotke. Zaljubljene, no i one spremne za ljubav, čeka Kissing point pod imelom Radija 101. Svi željni avanture zaviriće u Samsungov iglu i otploviti u budućnost u posebnoj VR fotelji ili videti što se krije u Podborki priči Tele2, a na Clown kućici probati žonglirati ili klaunirati s našom družinom.

Za koji dan otvorićemo i Začarani grad Here be dragons s dečjim programima i likovima iz najpopularnijih filmova, dečji vrtuljak i dečji vlakić Cirkus. Svakog dana, osim pon. i uto., od 19 do 20 sati s njima će se družiti i klovnovska družina – žongleri, klovnovi i hodači na štulama.

Za ritmove i beatove zaduženi su mladi urbani bendovi i odlični DJ’i . Plesaćemo uz jazz, rockabilly, soul i pop ritmove – One Dread, Soul Stash, B&the bops, Maju Rivić i mnoge druge.

Posetite nas sve do do 1.1.2018. Na Božić i Staru godinu (organizujemo i doček uz sjajan bend) radićemo od 12 do 03 h. Radno vreme i sve novosti pratite budno na : www.fuliranje.com , https://www.facebook.com/Fuliranje/, www.instagram.com/Fuliranje