Početna Travel Club Gondola “Javor Partizan” predstavljena u Novom Sadu

Gondola “Javor Partizan” predstavljena u Novom Sadu

0

Olimpijski centar „Jahorina“ promociju nove turističke atrakcije na Jahorini danas je nastavio u Novom Sadu gde se održala i konferencija za medije. Veliki broj prijatelja Jahorine pored medija imalo je priliku da na Trgu Slobode u Novom Sadu vidi kabinsku gondolu čije spektakularno otvaranje je zakazano za 30. novembar na olimpijskoj Jahorini.

Tim povodom, marketing menadžer OC Jahorina Jelena Škrba, istakla je: „Od danas pa do utorka 22. oktobra građani Novog Sada će biti u prilici da vide izgled jedne od ukupno 36 kabina koliko demo ih imati na Jahorini. Gondola je dužine 1.100 metara ima i jednu VIP kabinu prilagođenu za posebne prilike, a ukupnog je kapaciteta 2.700 skijaša po satu. Ova investicija vredna osam miliona evra eliminisaće gužve skijaša u zimskoj turističkoj sezoni, rasteretiće se centralne staze na planini i radiće kada ostale instalacije zbog vremenskih neprilika to nisu u mogućnosti. Takođe, veoma smo srećni što promociju u NS počinjemo nagradom koju smo dobili od Novosadskog sajma „Diplomu sa velikom zlatnom medaljom za visok kvalitet održanih manifestacija. Koncert Bryan Ferry na Jahorini je 7. decembra 2019. godine i to će biti sigurno još jedna manifestacija koja će samo potvrditi da je nagrada za visok kvalitet održanih manifestacija došla u prave ruke – OC Jahorina.“

Škrba je poručila da je cilj promocije ujedno i najava zimske sezone, a da lokacija u Novom Sadu kao i u Beogradu nije izabrana slučajno. „Naše statistike govore da više od 50 odsto gostiju na Jahorini dolaze iz Srbije, što nam je posebno drago. Zbog velikog broja gostiju iz Novog Sada mi iz OC Jahorina planiramo ponovo u decembru za vreme snowboard takmičenja „City Jam“ da posetimo ovaj predivni grad sa još divnijim ljudima. Posebno bi se zahvalila direktoru Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislavu Kneževiću koji nam je pomogao pri realizaciji ove aktivnosti koju organizujemo sa Predstavništvom RS u Srbiji i gospodinom Cicovićem, što je prepoznao važnost brenda Jahorine koja je odavno prepoznatljiva u NS, Srbiji i šire“, dodala je marketing menadžerka OC Jahorina.

Šef Predstavništva Republike Srpske u Republici Srbiji Mlađen Cicović zahvalio je svim prisutnima što daju doprinos da Jahorina kao turistička destinacija Republike Srpske bude dostupna svima onima koji žele da provedu nezaboravan odmor na planinskom biseru Republike Srpske „Jahorni je vraćen olimpijski sjaj, kroz protekli period i ona je uspela da prestigne čak i Olimpijsku ’84-u godinu, zbog obogaćenog zimskog i novom ponudom letnjeg sadržaja, što je sve pomognuto kroz investicije Vlade RS i OC Jahorina. Pametnim ulaganjem i raznovrsnom turističkom ponudom koju ima OC Jahorina, Predstavništvo RS u Srbiji pomaže i vrši dodatnu promociju kako bi broj posetilaca iz regiona bio prisutan na planini tokom čitave godine“, dodao je Cicović.

Olimpijski centar Jahorina nakon promocije kabine gondole „Javor Partizan“ u novembru počinje i bilbord kampanju gondole u regionu kako bi Jahorina ove zime bila oaza za više od pola miliona gostiju ljubitelja najlepšeg zimskog sporta.

Foto: Promo