Početna Travel Club Manifestacija “Dani Srpske u Srbiji” 29. i 30. septembra u Novom Sadu

Manifestacija “Dani Srpske u Srbiji” 29. i 30. septembra u Novom Sadu

0

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“, u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, održava se od 22. do 29. septembra.

Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije biće obuhvaćeno nekoliko gradova širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Subotica, Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, Niš). Manifestacija će se i ove godine realizovati u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja privrede, kulture, umjetnosti i turizma Srpske, kao i u cilju unapređenja i jačanja institucionalne saradnje sa Srbijom.

I ove godine Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkim subjektima širom Srpske, će u okviru „Dani Srpske u Srbiji“ predstaviti najatraktivnije ponudu i proizvode iz Srpske.

Promocija će biti organizovana u Novom Sadu u sredu i četvrtak, 29 i 30. septembra, od 12 do 19 časova na početku Zmaj Jovine ulice. Program promocije biće obogaćen i zanimljivim nagradnim igrama.

Promocija će osim turističke ponude najatraktivnijih destinacija Srpske kao što su Banjaluka, Trebinje, Jahorina, Laktaši, Bijeljina, Višegrad, Zvornik, Bileća, Prijedor, obuhvatiti i promociju tradicionalnih proizvoda Srpske.

Autor: NSHronika.rs
Foto: novisad.travel