Početna Travel Club Novi Sad za početnike: Druženje sa tinejdžerima se nastavlja, nova interaktivna radionica...

Novi Sad za početnike: Druženje sa tinejdžerima se nastavlja, nova interaktivna radionica u martu

0

Kompanija Color Media Communications, u saradnji sa UGRIP-om, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, nastavlja sa radom u okviru konkursa „Novi Sad za početnike“. Druženje sa tinejdžerima se nastavlja, neformalno, u naredna tri termina.

Naime, u okviru Tvrđave, a u sklopu sedišta UGRIP-a, druženja će se organizovati sa roditeljima i decom naredna tri vikenda.

Jedan vikend će se okupiti klinci koji su prošli obuku na srpskom, naredni oni na engleskom, a poslednji termin, koji je rezervisan za početak marta, okupiće se obe ekipe zajedno, kada će se podeliti diplome i sertifikati.

U planu su razne aktivnosti, zaduženja, učenje o važnosti istorijske i ekološke svesti, pa i momenti zabavnog karaktera.

Termini su: 16. i 23. februar, pa 01. mart 2020.

Podsećamo, prva interaktivna radionica održana je u centru Novog Sada na dan Grada, početkom februara. Oko šezdesetoro dece uzrasta od 12 do 16 godina, prošlo je obuke i radionice, kako bi na što bolji način prezentovali istoriju Novog Sada, a kroz igrokaze i scenski dijalog.

Važnost akcije ogleda se u tome da su tinejdžeri tokom obuke naučili mnogo toga o istoriji Novog Sada, obilazili znamenitosti, i saznali dosta zanimljivosti o gradu u kom žive i školuju se.

Sledeća interaktivna radionica, uz obraćanje licenciranog turističkog vodiča, održaće se 7. marta 2020.