Početna Aktuelno Porto Montenegro – Diplomatic Club nudi širok spektar pogodnosti svojim članovima

Porto Montenegro – Diplomatic Club nudi širok spektar pogodnosti svojim članovima

0

Color Media Communications organizuje onlajn konferenciju “Summer 2021”: kako se destinacije, festivali i hoteli pripremaju za letnju sezonu.

Svi zainteresovani konferenciju će moći da prate uživo 27. maja sa početkom u 9.30 h na YouTube kanalu Color Media Communications.

Zvanični partner konferencije je Porto Montenegro – Diplomatic Club.

Diplomatski Krug je unikatna platforma sa sedištem u Crnoj Gori koja nudi pristup širokom spektru pogodnosti u Porto Montenegro naselju i marini. Zaposleni u regionalnim diplomatskim organizacijama, imaju pravo na jednogodišnje besplatno članstvo, koje je prošireno i na članove njihovih porodica. Članovi Diplomatskog Kruga će kroz personalizovane pozivnice biti obavešteni o prvoklasnim događajima koji se dešavaju u naselju i hotelu Regent Porto Montenegro.

Pred nama je još jedno leto tokom kojeg će oni koji budu išli na odmor – putovati sa maskama na licu. Nekima od njih trebaće negativan PCR-test, drugima potvrda o tome da su revakcinisani. A svima nama odmor je nakon više od godinu dana pandemije – više nego potreban. Makar otišli na dnevnu turu vozom do Vršca ili na neka daleka, egzotična ostrva.

Kako se destinacije, veliki festivali i hoteli spremaju za letnju sezonu čućemo od ljudi koji vode hotele, turističke organizacije i gradove u našem regionu i širom Mediterana.