Početna Aktuelno Fitpass obeležio svoj prvi jubilej

Fitpass obeležio svoj prvi jubilej

0

Brend Fitpass je proslavio svoj prvi značajan jubilej – 10 godina
uspešnog poslovanja! Događaj je održan u prelepom ambijentu na Belom Dvoru, gde su se okupili brojni partneri i prijatelji brenda kako bi zajedno obeležili ovu važnu prekretnicu.

Tokom protekle decenije, Fitpass je postao sinonim za zdrav način života, pružajući svojim korisnicima neograničen pristup različitim sportskim i rekreativnim aktivnostima širom Srbije. Na proslavi je istaknuto da je upravo zahvaljujući lojalnosti i podršci svojih
korisnika i vrednom radu njihovog tima, Fitpass uspeo da se razvije u vodeći brend u oblasti sporta i rekreacije.

“Fitpass je danas prisutan u preko 40 gradova, nudi više od 70 različitih sportskih disciplina, a naša mreža uključuje preko 500 objekata u Srbiji – hvala vam što prepoznajete Fitpass kao jedan od vodećih korporativnih benefita.”, istakla je Marija Pasuljević, direktorka Fitpass Srbija.

Osim osvrta na postignute uspehe, Fitpass direktorka najavila je mnoge uzbudljive aktivnosti koje nas očekuju u budućnosti. Posebno je istaknuto održavanje Fitpass Games – jedinstvenog sportskog događaja koji će se održati u oktobru ove godine, kao i otvaranje Fitpass brenda u Crnoj Gori!

Fitpass nastavlja svoju misiju promocije zdravog i aktivnog načina života, te se raduje budućim izazovima i prilikama da svojim korisnicima pruži još bolje i raznovrsnije sadržaje.

O brendu:

Fitpass je vodeći brend u oblasti sporta i rekreacije u Srbiji osnovan 2014. godine, koji je korisnicima omogućio pristup različitim sportskim objektima i aktivnostima širom zemlje putem jedinstvene članarine – time stvarajući fitness revoluciju. Fitpass cilj je da inspiriše ljude da žive aktivno i zdravo, nudeći im fleksibilnost i raznovrsnost u odabiru sportskih disciplina. 2019. godine lansirana je Fitpass aplikacija koja broji više od 500 objekata u Srbiji koji se mogu posetiti uz Fitpass. 2019. godine Fitpass brend postao je zvaničan deo UP grupe, rezultirajući time da je Fitpass danas neizostavan korporativni benefit.

Izvor: NS Hronika
Foto: Damir Vujković i Aleksandar Šandorov