Početna Aktuelno Loop Luxury Travel Fair u Beogradu

Loop Luxury Travel Fair u Beogradu

0

U Beogradu će se 21.maja, održati Loop Luxury Travel Fair, događaj koji će okupiti i povezati ponudu i tražnju za luksuznim putovanjima.

Iako su digitalni kanali danas veoma popularni, direktni susreti licem u lice i dalje ostaju nezamenljivi. Ovaj dinamičan networking sajam omogućava brz i efikasan kontakt između internacionalnih luksuznih hotela (dobavljača) i turističkih agencija (kupaca). Tokom sajma, učesnici imaju 15 minuta za razmenu informacija i postavljanje važnih pitanja, nakon čega se rotiraju.

Na internacionalnoj mapi luksuznih putovanja, Srbija je prepoznata kao rastuće tržište u okviru Centralno-Istočne Evrope, što čini ovaj događaj izuzetno značajnim.

Astrid Oberhummer, Upravna Direktorka Lobster Experience-a, ističe: “Loop Beyond Borders” prepoznaje važnost CEE i CIS tržišta kao ključnih tržišta za luksuzna putovanja koja nezapamćeno rastu. Tako, CIS tržišta ostaju glavni izvor luksuznih putnika. Pomenula bih da je Lobster Experience kreirao online platformu koja jednostavno i brzo povezuje učesnike na tržištu luksuznih putovanja, po modelu “ko je ko” – za kupce (turističke agencije, touroperatori…) i prodavce (hoteli, kruzeri, avio kompanije…), što olakšava međusobnu komunikaciju. Inače, ovom prilikom najavljujemo i “Loop Beyond Borders” za CEE i CIS tržišta, koji će biti održan od 15. do 19. septembra, 2024. godine u Abu Dabiju. Kupci treba da pokriju samo sopstvene troškove putovanja; dok je učešće u programu, luksuzni smeštaj, hrana i piće – sponzorisano.”

Vili Mitova, osnivač i CEO Travel House Network-a poručuje: “Travel House je vodeća mreža za luksuzna putovanja u Jugoistočnoj Evropi već 25 godina. Sa preko 680 travel agenata u regionu, naša misija je unapređivanje prodajnog potencijala svih agenata u okviru Travel House Network-a, putem edukacija, tehnoloških unapređenja, ali pre svega i povezivanja sa vodećim svetskim luksuznim turističkim mrežama, kao što je Lobster Experience. Uz ovo ponosno partnerstvo, prvi put hostujemo Loop Luxury Travel Fair u Beogradu. Srbija i zemlje u okruženju beleže rast u segmentu luksuznih putovanja, kako zbog povećanja standarda, tako i zbog dobre povezanosti sa destinacijama, ali verujemo da je još jedan bitan razlog i visoki profesionalizam naših agenata, koji upravo kroz učešće na ovakvim internacionalnim događajima unapređuju svoja znanja i podižu kvalitet usluge. Zato, naši klijenti mogu bezbrižno uživati na najluksuznijim destinacijama kao što su: Maldivi, Dubai, Dominikana, Zanzibar i Sejšeli…

Loop Luxury Travel Fair je važan događaj za našu industriju turizma i nadamo se da će partnerstva i znanja stečena tokom ovih susreta rezultirati brojnim rezervacijama za najpopularnije destinacije.

Izvor: NS Hronika
Foto: Promo