Početna Aktuelno Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: Tehničar drumskog saobraćaja TDS IV-3

Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: Tehničar drumskog saobraćaja TDS IV-3

0

Tradicija maturskih tabloa, duža od jednog veka, zadržala se širom Vojvodine i svake godine u maju mesecu učenici završne godine srednjih škola i gimnazija sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih prodavnica i lokala.

Već treću godinu zaredom Color Media Communications i portal nshronika.rs organizuju „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“.

Fotografije svih tabloa novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije sa njihovim lokacijama u gradu, objavićemo na Fejsbuk grupi „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“ gde možete glasati za vaše favorite, a sve pristigle tabloe predstavićemo ponaosob i na našem portalu.

Danas vam predstavljamo tablo maturanata Saobraćajnog školskog centra „PINKI“ Tehničar drumskog saobraćaja TDS IV-3.

Saobraćajni školski centar „PINKI“ osnovan je 02. jula 1983. godine, i od tada obrazuje i osposobljava učenike i polaznike putem prekvalifikacije, dokvalifikacije, vanrednog školovanja i specijalizacije kadrova saobraćajne struke. Učenici se osposobljavaju za obrazovne profile u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju ili za nastavak školovanja u vidu specijalističkog obrazovanja. Nastava se izvodi u savremenim učionicama uz pomoć modernih nastavnih sredstava.

Posao tehničara drumskog saobraćaja podrazumeva organizovanje prevoza Ijudi i robe. U današnjim uslovima poslovanja u ovoj oblasti, radi se o izuzetno odgovornom i zahtevnom poslu, koji od osobe koja ga obavlja zahteva veliko znanje i praksu. Tokom školovanja nauči da planira, priprema, organizuje i kontroliše rad voznog parka i posada motornih vozila; prati korišćenje voznog parka i planira zakonom predviđene preglede voznih jedinica; pravi planove servisiranja, nege, tekućih i generalnih opravki voznog parka; izrađuje planove i svakodnevno prati korišćenje radnog vremena voznog osoblja; priprema i vodi evidencije i dokumentaciju za vozni park, vozno osoblje i putnike,..

Pored korisnika društvene mreže Fejsbuk, za najlepši maturski tablo Novog Sada glasaće i stručni žiri sastavljen od fotografa, grafičkih dizajnera, poznatih ličnosti i predstavnika medija.

Tri razreda sa najvećim ukupnim brojem bodova dobijaju vredne nagrade:

1. mesto: Ekskurzija za pobednički razred autobusom u Suboticu i na Palić sa ručkom i turom po gradu,
2. i 3. mesto: Druženje na “Štrandu” – svi učesnici dobijaju vaučer za dva pića po želji u kaficu “Bridge-bar Štrand”, koji mogu iskoristiti do kraja avgusta (31.08.).

Pošaljite nam vaš maturski tablo i osvojite vredne nagrade!