Početna Crna hronika Automobil naleteo na majku i devojčicu dok su vozile trotinete

Automobil naleteo na majku i devojčicu dok su vozile trotinete

0

Majka stara 37 godina i 7-ogodišnja devojčica povređene su juče kada je, oko 11:40h, na njih naleteo automobil dok su vozile trotinete.

Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, devojčica je zadobila povredu karlice i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Dečju bolnicu, dok je majka sa povredom kolena prevezena u Urgentni centar.

Nezgoda se dogodila na uglu Balzakove i Bulevara cara Lazara.

Još jedna devojčica, stara 12 godina, povređena je juče u udesu. Na nju je, oko 17:20h, naleteo automobil na Temerinskom putu. Zadobila je povredu glave i prevezena je u Dečju bolnicu.

Hitna pomoć je intervenisala još četiri puta zbog povređenih u saobraćaju, a povrede su uglavnom okarakterisane kao lakše.

U 15 do 10 pre podne na Zrenjaninskom putu kod Auto-kuće “Stojanov” sudarila su se tri vozila, pri čemu je lakše povrede leđa zadobio 58-ogodišnji muškarac.

Oko 11 časova, ispred broja 79 u ulici Narodnog fronta, došlo je do sudara autobusa i automobila. U udesu je muškarac star 41 godinu lakše povredio vrat.

Motociklista koji ima 40 godina polomio je desnu ključnu kost pri padu sa motora na Temerinskom putu, kod pumpe “Sadović Petrol”. Nakon zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar.

Muškarac star 33 godine povređen je kada je autom naleteo na semafor na uglu Temerinske i Šajkaške, 20 minuta posle ponoći. U pitanju su lakše povrede.

Izvor: 021
Foto: Pixabay