Početna Crna hronika Dvogodišnje dete povređeno u saobraćajnoj nezgodi na Rotkvariji

Dvogodišnje dete povređeno u saobraćajnoj nezgodi na Rotkvariji

0

Četiri osobe, među kojima je i dvogodišnje dete, povređene su u udesima proteklog dana na ulicama grada i prigradskih naselja.

Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, u udesu kod NIS-ove pumpe u Sremskoj Kamenici, nešto pre 18 časova, nije bilo povređenih, ali je dvoje pešaka povređeno pola sata kasnije, na uglu Bulevara kralja Petra i Ulice Kraljevića Marka u Novom Sadu.

Oborena je žena (34) koja je zadobila povredu potkolenice, a dvogodišnje dete je zadobilo kontuzionu povredu glave. Žena je prevezena u Urgentni centar, a dete u Dečiju bolnicu.

Nešto posle 19 časova dogodio se sudar dva vozila u Ulici Svetozara Markovića 18, u Sremskoj Kamenici. Povređena je putnica (32) koja je zbrinuta zbog povrede ramena, bez dalje potrebe da ide u Urgentni centar, kaže dr Ramović.

Biciklista (25) povređen je u udesu koji se oko 20:40h dogodio kod kružnog toka na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Bulevara Evrope. Muškarac je zadobio povredu glave, pregledan je i prevezen u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay